29 листопада 2022 року о 16.10 відбувся творчий показ групи БСМ-12-20/1 з дисципліни «Драматургія малих форм естрадного мистецтва» у дистанційному форматі.

Завданням для студентів було зробити невелику концертну програму, номери якої складаються з жанрів та піджанрів малих форм естрадного мистецтва, а саме : конферанс парний та одинарний, стендап, мініатюра, естрадний монолог, байка, гумореска, анекдоти, жарти та інше. Загальною ведучою програми концерту була Ворон Владислава. У програмі ми побачили такі номери: стендап про знайомство (Журба Аліна), стендап про Закарпатське життя (Шматченко Поліна), степдап про випадки у київській кав’ярні (Степнадзе Софія), гумореска (Бахмат Дарина), степдап про викладачів кафедри (Ворон Владислава, Ковальчук Анна, Бондаренко Олександра). Відеомонтаж усіх номерів програми підготувала студентка групи Ворон Владислава.
Загалом, все пройшло динамічно, цікаво, з гумором і студенти виконали поставлене перед ними завдання, отримавши досвід проведення концертних та розважальних заходів в естрадному мистецтві.

Ознайомитись з матеріалами можна за посиланням:
https://m.youtube.com/watch?v=M-YlSYALSHg&t=451s&ab_channel=ValeriyMatushenko